Referenciák

Kedves Attila!

Szeretnénk megköszönni Neked a nagyon profi munkát, azt már az első találkozáskor tudtuk, hogy pont ilyen stílusú ceremóniamesterre gondoltunk, de az esküvő napján derültek csak ki a „szuper képességeid” (fátyol és kitűző igazítás, ahogy a megszeppent kis koszorús lányokkal és a nagymamákkal is megtaláltad a közös hangot, szertartás alatt leszervezted a kimaradt dekorációt, vetítés és otthon hagyott pendrive megmentője… stb, stb), amiknek köszönhetően minden apró bakit sikerült kiküszöbölnünk ? Nagyon köszönjük a munkádat!
UI.: Jó érzés a reggeli kávét kortyolgatva meghallani Téged a MÁVINFORM-ban, azóta minden nap eszünkbe jut egy kicsit az Esküvőnk ?

Urbán Attila ceremóniamester

Urbán Attila ceremóniamester Kecskemét


Kedves Attila!

Köszönjük, hogy elvállaltad az esküvőnk levezénylését!
Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, és abban egyetértettünk Zolival, hogy ha újra kellene szervezni  a lakodalmat, ugyanezzel a csapattal tennénk meg. 
Ugyanez a zenekar, a fotós, a videós…..és persze a CEREMÓNIAMESTER 🙂
Köszönjük még egyszer!
Üdv: Márti és Zoli

Urbán Attila ceremóniamester Kiskunhalas

Urbán Attila ceremóniamester Kecskemét


Kedves Attila!

Már az első találkozás alkalmával biztosak voltunk benne, hogy Veled szeretnénk dolgozni. Meggyőző és magabiztos fellépésed a felkészülés során csak erősített minket abban hogy jól döntöttünk mikor téged választottunk. A támogató hozzáállás nem csak az esküvő előtt, hanem az egész ceremónia közben érezhető volt és ez megnyugvással töltött el minket, mert mindig tudtuk világosan és érthetően, mi fog történni és következni. Hálásak vagyunk a korrekt szolgáltatásért és a remek hangulatért is, amit finom és tolakodástól mentes játékokkal is sikerült megtűzdelned, így még emlékezetesebbé téve a nagy napot számunkra. Ezt szebben és jobban nem lehet kifejezni, ezért csak ennyi: Köszönjük szépen! 🙂

Józsi és Niki

Kecskemét ceremóniamester Urbán Attila
Urbán Attila ceremóniamester, Kecskemét


Kedves Attila,

Még egyszer szeretnénk megköszönni a hozzájárulásodat / hozzájárulásotokat az augusztus 1-jei esküvőnkhöz. Véleményünk szerint minden csodásan sikerült és a vendégek is nagyon jól érezték magukat. A vendégek mindegyikétől nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, ők is külön kiemelték, hogy milyen jól és profin vezényeltél le mindent és kézben segítettél tartani az eseményeket. Ismerőseinknek, barátainknak nagyon jó szívvel ajánlunk majd Titeket, és reméljük, hogy valahol, valaki esküvőjén viszontlátunk majd.

Üdv,

Lilla, Zsolti

Urbán Attila ceremóniamester
Urbán Attila ceremóniamester

ajanlatekeres_urbanattila


Szia Attila!

Meg kell mondanunk, hogy nagyon-nagyon örülünk neki, hogy két héttel esküvő előtt kellett ceremóniamestert keresnünk, el nem tudnám képzelni, hogy valaki profibban megoldotta volna! Nagyon sokat dobott mindenen, hogy egy kézben Nálad futottak össze a szálak és hangulat-stílus ügyben is abszolút hoztad a számításunkat. Köszönjük!

Üdv,
Áron és Timi


Kedves Attila!!

Meg egyszer meg szeretnénk köszönni a szombati közreműködésedet! szuperül éreztük magunkat, téged pedig az egész násznép emleget! Ha bármilyen ajánlást írjunk bárhová, kérlek szólj, nagyon szívesen tesszük!!
Még egyszer mindent közönünk!

Kriszta es Ákos

Sent from my iPad

ajanlatekeres_urbanattila 


Kedves Attila!

Nagyon köszönjük a hétvégi munkádat ! Remek volt a hangulat és sokan külön kiemelték, hogy klassz volt ahogy végig vezetted az estét. Többen kérték a számodat is, ha nem bánod szivesen megadnánk nekik.

Még egyszer köszönünk mindent!

Karesz és Anita


Nádasdy Krisztina

5csillag! Attila felejthetetlenné tette a nagy napunkat professzionális és hibátlan munkájával. Csak ajánlani tudjuk bárkinek!

ajanlatekeres_urbanattila