Szolgáltatások

 

Ceremóniamesterként esküvőtök modern irányítójaként, segítelek benneteket ötleteimmel és tapasztalatommal már a felkészülés során is.

 

A felkéréstől az esküvő napján történő hajnalig tartó buli végéig leszek veletek, és a szolgáltatásba beletartozik a teljes koordináció, konferálások, az egész nap forgatókönyvének közös kidolgozása, a ti igényeitek szerint!

 

urbanattila_ceremoniamester_lufiKellő képen át tudom érezni a Párok a szolgáltatóktól védtelen helyzetét, azonosulni tudok a problémáikkal, félelmeikkel, és ezekre mindig megoldást kínálok. A javasolt alternatívákat nem szokásokra és sablonokra alapozva alakítom ki, hanem Párok személyiségéhez, látens vágyaihoz igazítom.

Kiemelném: A modern Ceremóniamesterknél előfordul, hogy nem tudnak vagy nem is akarnak fiús illetve lányos háznál lánykikérést megvalósítani.
Én örömmel vállalom eme szép, tiszteletete megadó formális ceremónia részt.
Esküvői tapasztalatomnak hála, modern és stílusos ceremónimesterként nem kell lemondanotok erről a családi momentumról, a szülők vagy nagyszülők nagy örömére.

Komplett szolgáltatásunk keretén belül összeforrott csapatunk tagjai az esküvő programjainak (Ceremóniamester) és zenei világának (Esküvő DJ) teljes irányítását kézben tartják.

FONTOS! A komplett szolgáltatás esetében NEM egy személy valósítja meg a kivitelezést. Tudjuk, hogy ez egyértelműen lehetetlen és minden szakmaiságot nélkülöz! Az ár ettől függetlenül is sokkal kedvezőbb.

Csapatunk tagjai egymástól függetlenül éveken keresztül művelték hivatásukat. Csak idő kérdése volt, hogy a mai trendeknek megfelelően megszülessen egy új és egyedi szolgáltatás, ahol a több egymástól sokban különböző, de mindenkor a közönség megelégedettségét szolgáló mesterség képviselői egy team-ben egyesüljenek.

Ajándékként egész este folyamán party fotókat készítünk, melynek anyaga hozzájárulás esetén minden vendég számára hozzáférhetően felkerül weboldalunk képgalériájába, illetve az elkészült anyagot DVD lemezen is átadjuk.

Komplett szolgáltatásunk mellé tetszés szerint választhattok szertartás hangosítást és teljes esküvő fotózást is.
A szertartások magas színvonalú kihangosítása mellett, igény esetén segítséget nyújtunk a bevonuló és aláfestő zenék kiválasztásához.